Home > Reclametrailers

Reclame op trailers is een betaalbare en effectieve manier van adverteren!

Wij verzorgen sinds 2010 voor diverse klanten reclamecampagnes op onze eigen trailers in Nederlands en Belgisch Limburg. Met een advertentie-oppervlakte van 80m2! per trailer, is het vrijwel onmogelijk om de reclame niet te zien, als je er voorbij rijdt.

Wekelijks passeren er op de A2 ter hoogte van Maastricht gemiddeld 600.000 auto’s. Op de belangrijkste invalswegen in Limburg zijn dit er gemiddeld 250.000 per week. Het bereik van een campagne, van 3 maanden, langs snelwegen en invalswegen is gemiddeld 4.750.000 auto’s.  Daar zitten weer gemiddeld 2 mensen in die de reclame zien. Kortom, een enorm groot bereik! Bij langere campagnes is dit bereik cumulatief omdat de reclametrailer telkens verplaatst wordt. Hierdoor is het effect van ‘opgaan in het landschap waardoor je de reclame niet meer ziet’ meteen getackeld.

Wij bieden diverse pakketten;

    • Full color geplakte reclame op onze trailer die meerijdt in het transport. Onze trailers rijden voornamelijk door Nederland, België en Nordrhein-Westfalen (Duitsland).

 

    • Full color geplakte reclame op onze trailer, die langs drukke wegen staat en telkens na 5 a 6 dagen verplaatst wordt. De locaties worden vooraf besproken en vanaf de start van de campagne gaat de trailer mee in onze carrousel. (Ideaal voor de langere termijn.)

 

    • Full color reclamedoek op onze trailer, die meedraait in onze carrousel. Deze campagne kan zowel voor korte termijn als lange termijn of met onderbrekingen.

 

    • Reclamedoek op onze trailer die op, vooraf vastgelegde, locatie(s) geplaatst wordt. Bijvoorbeeld bij evenementen of aankondiging bouwplannen o.i.d.

 

Al deze pakketten kunnen natuurlijk aangepast worden per campagne. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Daarnaast beschikken wij over een trailer die voorzien is van een zware liftinstallatie die een reclamedoek of ledboard van max 13m breed x 3m hoog op een hoogte kan brengen van 15 meter! Inzetbaarheid en mogelijkheden zijn maatwerk.

(*De cijfers en berekening zijn gemiddelden op basis van cijfers van de Nationale Databank Wegverkeersgegevens, Rijksuniversiteit Groningen en de Europese Commissie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Al onze trailers voldoen aan de Wegenverkeerswet en zijn dus voorzien van een geldige APK en in goede staat van onderhoud. Deze trailers mogen dus gebruik maken van de openbare weg en staan niet, zoals sommige andere aanbieders, in een veld geparkeerd.